Home » Uncategorized @sr » И Власеница домаћин трке „Београд-Бањалука“

И Власеница домаћин трке „Београд-Бањалука“

Општина Власеница биће домаћин циља прве и старта друге етапе трке „Београд – Бањалука“, договорено је на састанку начелника ове општине Мирослава Краљевића и директора трке Владимира Куваље.

Тим поводом, Власеница ће наредне године угостити 150 бициклиста, али и људе у њиховој пратњи, саопштили су организатори трке.

Краљевић је изразио задовољство што ће Власеница бити дио овог великог догађаја.

„Власеница је међу градовима који имају најчистији ваздух у Европи, имамо шта да покажемо у туристичком смислу и сигурно ћемо постати препознатљиви не само у региону, већ и свијету, јер планирамо дугорочну сарадњу са организаторима ове трке“, рекао је Краљевић.

Организатори напомињу да је трка „Београд – Бањалука“ званично једна од 100 најбољих на свијету јер спада у прву категорију, те најављују да ће њено 13. издање бити најквалитетније до сада.

„Драго нам је што ћемо боље промовисати и источни дио Републике Српске и што су градови препознали наш рад и труд. Уз стандардне домаћине Београд, Теслић и Бањалуку, добили смо Власеницу и Прњавор, а, вјероватно, и Брчко и Козарску Дубицу“, рекао је Куваља.

Куваља је додао да ће трка вјероватно имати четири етапе.

Трка „Београд – Бањалука“ трајаће од 18. до 21. априла наредне године.

Општина Власеница биће домаћин циља прве и старта друге етапе трке "Београд - Бањалука", договорено је на састанку начелника ове општине Мирослава Краљевића и директора трке Владимира Куваље. Тим поводом, Власеница ће наредне године угостити 150 бициклиста, али и људе у њиховој пратњи, саопштили су организатори трке. Краљевић је изразио задовољство што ће Власеница бити дио овог великог догађаја. "Власеница је међу градовима који имају најчистији ваздух у Европи, имамо шта да покажемо у туристичком смислу и сигурно ћемо постати препознатљиви не само у региону, већ и свијету, јер планирамо дугорочну сарадњу са организаторима ове трке", рекао је Краљевић. Организатори…

Review Overview

User Rating: Be the first one !