Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Начелнику општине Власеница уручено признање на Конференцији „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

Начелнику општине Власеница уручено признање на Конференцији „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“

Представници Општине Власеница данас су учествовали на VII Међународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“ у Бањалуци, у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске.

На наведеној конференцији учествовало је преко 250 стручњака из области безбједности саобраћаја, представника јединица локалне самоуправе Републике Србије, Републике Словеније и Републике Српске, представника министарстава у Влади Републике Српске, Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Словеније, Ауто–мото савеза Републике Србије и Републике Српске, представника факултета и удружења грађана Републике Српске као и региона.

Начелнику општине Власеница Мирославу Краљевићу директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић уручио је признање за несебично залагање којим је допринио унапређењу безбједности саобраћаја у 2018. години.

Начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено – комуналне послове у Општини Власеница Александар Миладиновић презентовао је учесницима Конференције добре праксе из области безбједности у саобраћају на подручју општине Власеница.

Представници Општине Власеница данас су учествовали на VII Међународној конференцији „Безбједност саобраћаја у локалној заједници“ у Бањалуци, у организацији Министарства саобраћаја и веза Републике Српске и Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске. На наведеној конференцији учествовало је преко 250 стручњака из области безбједности саобраћаја, представника јединица локалне самоуправе Републике Србије, Републике Словеније и Републике Српске, представника министарстава у Влади Републике Српске, Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије, Агенције за безбједност саобраћаја Републике Словеније, Ауто–мото савеза Републике Србије и Републике Српске, представника факултета и удружења грађана Републике Српске као и региона. Начелнику општине Власеница Мирославу Краљевићу директор Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске Милија Радовић уручио је признање…

Review Overview

User Rating: Be the first one !