Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Привредног савјета

Одржана сједница Привредног савјета

У четвртак, 1. новембра, у Власеници је одржана осма по реду сједница Привредног савјета, којом је предсједавао начелник општине Мирослав Краљевић.
С обзиром да се на сједници разматрала уписна политика Средњошколског центра „Милорад Влачић“ Власеница за 2019. годину, поред чланова Савјета, присутни су били и представници ове васпитно-образовне установе, који су узели активно учешће.

Начелник општине Mирослав Краљевић рекао је да је циљ да се што квалитетније, плански дефинише уписна политика за наредну школску годину.

Горан Ђурић, директор СШЦ „Милорад Влачић“, осврнуо се на све активности и мјере које локална управа проводи са циљем побољшања услова и квалитета образовања.

Говорило се о потребама реалног сектора за одређеном квалификационом структуром, дуалном образовању, дешавањима у локалној заједници, те о актуелним пројектима општине.

Чланови Привредног савјета на сједници су детаљније упознати са јавним позивима и могућностима аплицирања за доступна грант средства у привреди.

У четвртак, 1. новембра, у Власеници је одржана осма по реду сједница Привредног савјета, којом је предсједавао начелник општине Мирослав Краљевић. С обзиром да се на сједници разматрала уписна политика Средњошколског центра „Милорад Влачић“ Власеница за 2019. годину, поред чланова Савјета, присутни су били и представници ове васпитно-образовне установе, који су узели активно учешће. Начелник општине Mирослав Краљевић рекао је да је циљ да се што квалитетније, плански дефинише уписна политика за наредну школску годину. Горан Ђурић, директор СШЦ „Милорад Влачић“, осврнуо се на све активности и мјере које локална управа проводи са циљем побољшања услова и квалитета образовања. Говорило се о потребама…

Review Overview

User Rating: Be the first one !