Home » Uncategorized @sr » Припреме за асфалтирање улица у насељу Топлик

Припреме за асфалтирање улица у насељу Топлик

Општина Власеница наставила је са уређењем и модернизацијом путне инфраструктуре, како у градском језгру, тако и у приградским насељима.

У насељу Топлик предузеће „Зворникпутеви“ приводи крају припремне радове за асфалтирање улице Уроша Предића дуге 250 метара, које се очекује сутра, уколико то дозволе временски услови.

У истом насељу, у улици Мајора Милана Тепића, дужине 320 метара, која излази на магистрални пут M 19, врши се припрема подлоге за асфалтирање. У току је издизање шахтова и  сви остали радови који претходе асфалтирању.
Ради се о улицама које раније нису имале асфалт, те ће за 400 домаћинстава, колико броји ово насеље, значајно бити олакшана свакодневна комуникација са градским центром.

 

Општина Власеница наставила је са уређењем и модернизацијом путне инфраструктуре, како у градском језгру, тако и у приградским насељима. У насељу Топлик предузеће "Зворникпутеви" приводи крају припремне радове за асфалтирање улице Уроша Предића дуге 250 метара, које се очекује сутра, уколико то дозволе временски услови. У истом насељу, у улици Мајора Милана Тепића, дужине 320 метара, која излази на магистрални пут M 19, врши се припрема подлоге за асфалтирање. У току је издизање шахтова и  сви остали радови који претходе асфалтирању. Ради се о улицама које раније нису имале асфалт, те ће за 400 домаћинстава, колико броји ово насеље, значајно бити олакшана свакодневна комуникација са градским центром.  

Review Overview

User Rating: Be the first one !