Home » Uncategorized @sr » Подршка развоју пластеничке производње

Подршка развоју пластеничке производње

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и представници Каритаса Швајцарске потписали су Споразум о међусобним односима и финансијским доприносима у реализацији пројектне активности, на основу којег ће бити реализован пројекат подршке развоју пластеничке производње на подручју општине Власеница.

Пројекат вриједности 50.000,00 КМ финансираће Општина Власеница и Каритас Швајцарске са по 40 одсто,  уз учешће корисника од 20 одсто.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је кроз сличне пројекте у протекле двије године додијељено више од 60 пластеника, напомињући да је пољопривреда један од стратешких праваца развоја ове општине. Он је истакао да се овај пут ради о пластеницима површине 50 и 100 метара квадратних са додатном опремом, што је у складу са захтјевима и потребама грађана.

У оквиру пројекта биће организована и стручна предавања, те ће корисници имати прилику да унаприједе своја знања из области пластеничке производње.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић и представници Каритаса Швајцарске потписали су Споразум о међусобним односима и финансијским доприносима у реализацији пројектне активности, на основу којег ће бити реализован пројекат подршке развоју пластеничке производње на подручју општине Власеница. Пројекат вриједности 50.000,00 КМ финансираће Општина Власеница и Каритас Швајцарске са по 40 одсто,  уз учешће корисника од 20 одсто. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је кроз сличне пројекте у протекле двије године додијељено више од 60 пластеника, напомињући да је пољопривреда један од стратешких праваца развоја ове општине. Он је истакао да се овај пут ради о пластеницима површине 50 и 100 метара…

Review Overview

User Rating: Be the first one !