Home » Uncategorized @sr » Саниране водоводна и канализациона мрежа у улицама Николаја Велимировића и Бранка Радичевића

Саниране водоводна и канализациона мрежа у улицама Николаја Велимировића и Бранка Радичевића

У ужем центру општине Власеница локално предузеће „Водовод и канализација“ извршило је санацију водоводне и канализационе мреже, које су дуго биле у изразито лошем стању. Ради се о улицама Бранка Радичевића и Николаја Велимировића, које се, како је раније најавио начелник општине Мирослав Краљевић, припремају за асфалтирање.

Проблеми које су изазвале дотрајала водоводна и канализациона мрежа сада су санирани и неће се одразити на ефикасност обављеног посла, истакли су радници предузећа „Зворникпутеви“, које изводи радове на модернизацији градских улица.

Локална власт прошле године приступила је aсфалтирању градских улица и прилаза стамбеним зградама, а све са циљем да се грађанима обезбиједе квалитетнији услови за живот.

Радове на санацији градских улица омогућила је Влада Републике Српске, која је обезбиједила 500.000 КМ за инфраструктурне пројекте у Власеници.

У ужем центру општине Власеница локално предузеће „Водовод и канализација“ извршило је санацију водоводне и канализационе мреже, које су дуго биле у изразито лошем стању. Ради се о улицама Бранка Радичевића и Николаја Велимировића, које се, како је раније најавио начелник општине Мирослав Краљевић, припремају за асфалтирање. Проблеми које су изазвале дотрајала водоводна и канализациона мрежа сада су санирани и неће се одразити на ефикасност обављеног посла, истакли су радници предузећа "Зворникпутеви", које изводи радове на модернизацији градских улица. Локална власт прошле године приступила је aсфалтирању градских улица и прилаза стамбеним зградама, а све са циљем да се грађанима обезбиједе квалитетнији услови за живот. Радове…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)