Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Скупштине општине

Одржана сједница Скупштине општине

Данас је одржана 19. редовна сједница Скупштине општине Власеница, на којој су одборници усвојили Програм рада Скупштине општине за 2019. годину.

На данашњој сједници усвојена је Одлука о висини стопе пореза на непокретности на подручју општине Власеница  за 2019. годину, којом је утврђена стопа у висини од 0,15% , односно 0,10% за производну дјелатност. Разматрани су и усвојени извјештаји о раду Одбора за жалбе и комисија које је именовала Скупштина општине, за текућу годину, као и спроведеним активностима „Одборничког сата“ у мјесним заједницама.

Руководство Скупштине општине похвалило је информацију о раду Координационог тима у текућој години, као оперативног и извршног тијела, које чине представници власти, цивилног друштва, пословне заједнице, јавних установа, а који су окупљени на заједничком задатку креирања и вођења процеса локалног развоја.

Данас је одржана 19. редовна сједница Скупштине општине Власеница, на којој су одборници усвојили Програм рада Скупштине општине за 2019. годину. На данашњој сједници усвојена је Одлука о висини стопе пореза на непокретности на подручју општине Власеница  за 2019. годину, којом је утврђена стопа у висини од 0,15% , односно 0,10% за производну дјелатност. Разматрани су и усвојени извјештаји о раду Одбора за жалбе и комисија које је именовала Скупштина општине, за текућу годину, као и спроведеним активностима „Одборничког сата“ у мјесним заједницама. Руководство Скупштине општине похвалило је информацију о раду Координационог тима у текућој години, као оперативног и извршног тијела, које чине представници власти,…

Review Overview

User Rating: 2.73 ( 2 гласови)