Задње објављено
Home » Друштво » Успјех власеничких бициклиста

Успјех власеничких бициклиста

Скупштина Бициклистичког Савеза БиХ, 23.12.2018. Бања Лука, Бански двор

Предтавници БК „КПЛ“ Власеница Жељко Лукић, Пајисија Петровић и Никола Градинац присуствовали су редовној годишњој Скупштини Бициклистичког савеза БиХ, одржаној у недјељу, 23. децемба, у Бањалуци, на којој је овај клуб награђен признањима за постигнуте запажене резултате.

Нашем суграђанину Николи Градинцу, прваку Премијер лиге БиХ и државном прваку БиХ, уручени су пехари, а клубу признање за остварене резултате у 2018. години.

Подсјећамо, Власеница ће у априлу 2019. године бити домаћин циља прве етапе и старта друге етапе 13. бициклистичке трке „Београд – Бањалука“. Трка стартује 18. априла из Београда и своју прву етапу завршава у Власеници, гдје ће побједник обући жуту мајицу, баш као и побједник Tour de France.

Међународна бициклистичка унија (УЦИ) званично је уврстила трку „Београд – Бањалука“ у прву, елитну категорију, што значи да ће на њој учествовати неки од најбољих тимова и возача свијета.

 

Скупштина Бициклистичког Савеза БиХ, 23.12.2018. Бања Лука, Бански двор Предтавници БК "КПЛ" Власеница Жељко Лукић, Пајисија Петровић и Никола Градинац присуствовали су редовној годишњој Скупштини Бициклистичког савеза БиХ, одржаној у недјељу, 23. децемба, у Бањалуци, на којој је овај клуб награђен признањима за постигнуте запажене резултате. Нашем суграђанину Николи Градинцу, прваку Премијер лиге БиХ и државном прваку БиХ, уручени су пехари, а клубу признање за остварене резултате у 2018. години. Подсјећамо, Власеница ће у априлу 2019. године бити домаћин циља прве етапе и старта друге етапе 13. бициклистичке трке „Београд – Бањалука“. Трка стартује 18. априла из Београда и своју прву етапу завршава у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !