Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Директор Републичког педагошког завода посјетио образовне установе у Власеници

Директор Републичког педагошког завода посјетио образовне установе у Власеници

 

Директор Републичког педагошког завода Републике Српске Предраг Дамјановић данас је боравио у радној посјети општини Власеница, гдје је заједно са начелником општине Мирославом Краљевићем посјетио образовне установе у овој локалној заједници: ПУ „Први кораци“, ОШ „Вук Караџић“, СШЦ „Милорад Влачић“ и  Пољопривредни факултет Универзитета Источно Сарајево – студијски програм шумарство у Власеници.

Дамјановић је разговарао са руководиоцима образовних установа о условима рада, актуелним пројектима, плановима за наредни период и могућностима унапређења рада.

Директор СШЦ „Милорад Влачић“ Горан Ђурић рекао је да се на састанку говорило о актуелним проблемима у области средњошколског образовања и плановима развоја школе.
„Разговарали смо о предстојећим такмичењима са посебним освртом на Свјетску географску олимпијаду  2019. која ће бити одржана у Хонг Конгу, на којој ће делегацију Републике Српске представљати и ученица ове школе Маријана Мићић, која је претходне године остварила запажене резултате на међународним географским такмичењима. Посебно нам је задовољство што ће Републички педагошки завод подржати учешће представника Републике Српске на Олимпијади“, рекао је Ђурић.

Директор Завода изразио је задовољство радом, школском инфраструктуром и организовањем наставних и ваннаставних активности, као и условима рада у високообразовној установи у Власеници.


  Директор Републичког педагошког завода Републике Српске Предраг Дамјановић данас је боравио у радној посјети општини Власеница, гдје је заједно са начелником општине Мирославом Краљевићем посјетио образовне установе у овој локалној заједници: ПУ "Први кораци", ОШ "Вук Караџић", СШЦ "Милорад Влачић" и  Пољопривредни факултет Универзитета Источно Сарајево - студијски програм шумарство у Власеници. Дамјановић је разговарао са руководиоцима образовних установа о условима рада, актуелним пројектима, плановима за наредни период и могућностима унапређења рада. Директор СШЦ "Милорад Влачић" Горан Ђурић рекао је да се на састанку говорило о актуелним проблемима у области средњошколског образовања и плановима развоја школе. "Разговарали смо о…

Review Overview

User Rating: Be the first one !