Home » Uncategorized @sr » Aсфалтирана улица Милована Глишића

Aсфалтирана улица Милована Глишића

Повољни временски услови омогућили су наставак инфраструктурних радова започетих у претходној години. У власеничком насељу Топлик данас је асфалтирана улица Милована Глишића у дужини од 230 метара.

Приликом обиласка радова начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је ријеч о наставку пројекта уређења улица у овој општини укупне вриједности 750.000 KМ који је започет прошле године.

„Ово је дванаеста по реду улица која је планирана да се ради и која се финансира из средстава Владе Републике Српске и локалне управе. Тиме рјешавамо још један проблем мјештана овог насеља“, рекао је Kраљевић.

Kраљевић је рекао да општина Власеница планира да у току ове године у насељу Топлик асфалтира још неколико улица за које је урађена пројектна документација.

Он је најавио да ће за неколико дана бити расписан тендер за изградњу кружне раскрснице у Власеници, на укрштању три магистрална пута из правца Источног Сарајева, Београда и Бањалуке.

Насеље Топлик у Власеници једно је од најскорије формираних насеља у овој општини које броји око 600 домаћинстава, углавном, расељеног становништва.

Мјештани истичу да су годинама имали проблема због лошег пута.

Асфалтирање градских улица повјерено је предузећу „Зворникпутеви“ а.д. Зворник.

 

Повољни временски услови омогућили су наставак инфраструктурних радова започетих у претходној години. У власеничком насељу Топлик данас је асфалтирана улица Милована Глишића у дужини од 230 метара. Приликом обиласка радова начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да је ријеч о наставку пројекта уређења улица у овој општини укупне вриједности 750.000 KМ који је започет прошле године. "Ово је дванаеста по реду улица која је планирана да се ради и која се финансира из средстава Владе Републике Српске и локалне управе. Тиме рјешавамо још један проблем мјештана овог насеља", рекао је Kраљевић. Kраљевић је рекао да општина Власеница планира да…

Review Overview

User Rating: Be the first one !