Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Скупштине општине

Одржана сједница Скупштине општине

Одборници Скупштине општине Власеница на 21. редовној сједници одржаној у уторак, 26. марта, усвојили су извјештај о раду начелника општине и Општинске управе за претходну годину.

Како је истакнуто, сви проблеми који су се годинама гомилали постепено се рјешавају, а Општинска управа ради у корист грађана. Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да је у протеклој години реализованo 45 пројеката, инфраструктурних и развојних, за шта је издвојено 2.772.094 КМ, што указује на тренд раста у односу на претходне године. У 2015. години за исте намјене издвојено је свега 192.165 КМ, а број реализованих пројеката износио је 3.
Од укупног износа средстава издвојених за реализацију пројеката у протеклој години 70% је обезбијеђено из екстерних извора.
Најзначајнији пројекти који су реализовани, односно започети у извјештајном периоду су: изградња студентског и ђачког дома „Србија“, изградња објеката ватрогасног дома и Полицијске станице, те стамбене зграде у насељу Топлик, као и модернизација локалних путева и улица у урбаном подручју Власенице.

На сједници су још усвојени и финансијски извјештаjи и извјештаји о раду Центра за социјални рад и Црвеног крста Власеница. Одлуком Скупштине општине Општинској организацији Црвеног крста у Власеници додијељене су пословне просторијe на кориштење, за потребе народне кухиње.

Према информацији о реализацији Програма подстицаја активности и набавке репроматеријала за развој пољопривредне производње из општинског буџета у 2018. години издвојено је 65.000 КМ.

Одборници Скупштине општине Власеница на 21. редовној сједници одржаној у уторак, 26. марта, усвојили су извјештај о раду начелника општине и Општинске управе за претходну годину. Како је истакнуто, сви проблеми који су се годинама гомилали постепено се рјешавају, а Општинска управа ради у корист грађана. Начелник општине Мирослав Краљевић рекао је да је у протеклој години реализованo 45 пројеката, инфраструктурних и развојних, за шта је издвојено 2.772.094 КМ, што указује на тренд раста у односу на претходне године. У 2015. години за исте намјене издвојено је свега 192.165 КМ, а број реализованих пројеката износио је 3. Од укупног износа…

Review Overview

User Rating: Be the first one !