Home » Uncategorized @sr » Позив за учешће у јавној расправи

Позив за учешће у јавној расправи

Са циљем повећања учешћа јавности у доношењу развојних планова и креирања оптималног модела развоја општине, позивају се грађани, представници сектора цивилног друштва, јавних установа и предузећа, буџетски корисници и остала заинтересована правна и физичка лица да узму учешће у јавнoj расправи о Нацрту ревидиране Стратегије развоја општине Власеница за период 2014-2023. године.

Јавна расправа ће се одржати дана 16. априла 2019. године (уторак) у 11:00 часова, у сали за сједнице Скупштине општине Власеница.

Документ се може преузети на званичној веб страници Општине Власеница, у секцији: Документи.

Са циљем повећања учешћа јавности у доношењу развојних планова и креирања оптималног модела развоја општине, позивају се грађани, представници сектора цивилног друштва, јавних установа и предузећа, буџетски корисници и остала заинтересована правна и физичка лица да узму учешће у јавнoj расправи о Нацрту ревидиране Стратегије развоја општине Власеница за период 2014-2023. године. Јавна расправа ће се одржати дана 16. априла 2019. године (уторак) у 11:00 часова, у сали за сједнице Скупштине општине Власеница. Документ се може преузети на званичној веб страници Општине Власеница, у секцији: Документи.

Review Overview

User Rating: Be the first one !