Home » Uncategorized @sr » Свјетска бициклистичка елита 18. и 19. априла у Власеници

Свјетска бициклистичка елита 18. и 19. априла у Власеници

Општини Власеница припала је част да ове године први пут буде дио једне од најмасовнијих спортских манифестација у региону, Meђународне бициклистичке трке „Београд- Бањалука“ која је уврштена у највиши ранг Међународне бициклистичке уније. Власеница ће 18. априла 2019. године бити домаћин циља прве етапе трке, а у поподневним часовима за све госте и грађане биће уприличен пригодан културно-забавни програм.

Важност овог догађаја потврђује чињеница да ће око 200 учесника из 30 земаља свијета боравити 18. и 19. априла у нашој локалној заједници, а заједно са њима организатори, техничка подршка, медији и бројни гости из привредног, политичког и друштвеног живота.

Очекујемо да ће грађани Власенице у великом броју испратити овај догађај, на достојанствен начин дочекати еминентне такмичаре  и пружити подршку најбољим европским и свјетским бициклистима.

Позивамо све грађане да дана 18. априла 2019. године у 14:30 часова изађу на градске улице и својим присуством дају подршку такмичарима.

Општини Власеница припала је част да ове године први пут буде дио једне од најмасовнијих спортских манифестација у региону, Meђународне бициклистичке трке „Београд- Бањалука“ која је уврштена у највиши ранг Међународне бициклистичке уније. Власеница ће 18. априла 2019. године бити домаћин циља прве етапе трке, а у поподневним часовима за све госте и грађане биће уприличен пригодан културно-забавни програм. Важност овог догађаја потврђује чињеница да ће око 200 учесника из 30 земаља свијета боравити 18. и 19. априла у нашој локалној заједници, а заједно са њима организатори, техничка подршка, медији и бројни гости из привредног, политичког и друштвеног живота. Очекујемо…

Review Overview

User Rating: Be the first one !