Home » Uncategorized @sr » Уређено војничко гробље у Власеници

Уређено војничко гробље у Власеници

У оквиру акције “Април, мјесец чистоће”, запослени у локалним установама у Власеници организовали су акцију чишћења и уређења војничког гробља, а што је уједно била и припрема за  обиљежавање 21. априла,  Дана ослобођења Власенице.

 Учесници акције очистили су војничко гробље погинулих бораца Војске Републике Српске у протеклом рату, као и спомен гробље погинулих у Народно-ослободилачком рату.

“Ти људи, који су дали своје животе, дали су их да би ми данас овдје мирно и слободно живјели. На овај начин дајемо примјер и будућим генерацијама”, рекао је начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, нагласивши да се на овај начин показује властити однос према историји и тековинама ослободилачког рата.

У оквиру акције “Април, мјесец чистоће”, запослени у локалним установама у Власеници организовали су акцију чишћења и уређења војничког гробља, а што је уједно била и припрема за  обиљежавање 21. априла,  Дана ослобођења Власенице.  Учесници акције очистили су војничко гробље погинулих бораца Војске Републике Српске у протеклом рату, као и спомен гробље погинулих у Народно-ослободилачком рату. “Ти људи, који су дали своје животе, дали су их да би ми данас овдје мирно и слободно живјели. На овај начин дајемо примјер и будућим генерацијама”, рекао је начелник општине Власеница Мирослав Краљевић, нагласивши да се на овај начин показује властити однос према…

Review Overview

User Rating: Be the first one !