Home » Uncategorized @sr » Обиљежен Дан ученичких постигнућа

Обиљежен Дан ученичких постигнућа

Ученици и запослени у Основној школи „Вук Караџић“ у Власеници у петак, 7. јуна, уприличили су манифестацију поводом Дана ученичких постигнућа.

За постигнуте резултате у текућој школској години, начелник општине Власеница Мирослав Краљевић наградио је најуспјешније.
За ученика генерације проглашен је Милош Самарџић. Међу награђенима је дванаест ученика, носиоца Вукове дипломе, женска кошаркашка екипа, шампионке Републике Српске, осам ученика који су постигли запажене резултате на републичким такмичењима и учесник на Јуниорској математичкој олимпијади.

Награђени су и сви ученици који су постигли резултате на регионалним такмичењима и чланови ликовне секције, укупно њих 50.

Свечаности је претходила смотра ученичких радова, на којој су представљена иновативна достигнућа школских секција.

Ученици и запослени у Основној школи „Вук Караџић“ у Власеници у петак, 7. јуна, уприличили су манифестацију поводом Дана ученичких постигнућа. За постигнуте резултате у текућој школској години, начелник општине Власеница Мирослав Краљевић наградио је најуспјешније. За ученика генерације проглашен је Милош Самарџић. Међу награђенима је дванаест ученика, носиоца Вукове дипломе, женска кошаркашка екипа, шампионке Републике Српске, осам ученика који су постигли запажене резултате на републичким такмичењима и учесник на Јуниорској математичкој олимпијади. Награђени су и сви ученици који су постигли резултате на регионалним такмичењима и чланови ликовне секције, укупно њих 50. Свечаности је претходила смотра ученичких радова, на којој…

Review Overview

User Rating: Be the first one !