Home » Uncategorized @sr » Начелник општине наградио ученика генерације

Начелник општине наградио ученика генерације

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је уприличио пријем за Филипа Стјепановића, ученика генерације Средњошколског центра „Милорад Влачић“ у Власеници.
У присуству директора Центра Горана Ђурића, начелник општине честитао је Филипу на изузетном успјеху током школовања и уручио му лаптоп. Истичући да су успјешни ученици понос и будућност општине Власеница и да је пред њима велика обавеза, начелник Краљевић пожелио је успјех ученику генерације у даљем школовању.

Стјепановић је изразио задовољство што локална заједница настоји да ученицима омогући што боље услове за рад и развој, између осталог и путем стипендије коју ће имати током школовања у Београду, гдје је уписао Војну академију, електротехнички смјер.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је уприличио пријем за Филипа Стјепановића, ученика генерације Средњошколског центра "Милорад Влачић" у Власеници. У присуству директора Центра Горана Ђурића, начелник општине честитао је Филипу на изузетном успјеху током школовања и уручио му лаптоп. Истичући да су успјешни ученици понос и будућност општине Власеница и да је пред њима велика обавеза, начелник Краљевић пожелио је успјех ученику генерације у даљем школовању. Стјепановић је изразио задовољство што локална заједница настоји да ученицима омогући што боље услове за рад и развој, између осталог и путем стипендије коју ће имати током школовања у Београду, гдје је уписао Војну…

Review Overview

User Rating: Be the first one !