Home » Uncategorized @sr » Саопштење Савјета за безбједност саобраћаја

Саопштење Савјета за безбједност саобраћаја

Дана 21.06.2019. године са почетком у 12:00 часова одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница на којој је разматрана ситуација у области безбједности саобраћаја у градском подручју.
На сједници се говорило о безбједности пјешака, бициклиста и свих других учесника у саобраћају, а у вези са појавом појачаног нарушавања јавног реда и мира у градском подручју општине Власеница, која се манифестује кроз брзу и бахату вожњу појединаца који су повратници када је у питању ова врста прекршаја.

Апелујемо на грађане да пријаве свако уочено кршење јавног реда и мира и да, на захтјев Полицијске станице Власеница, потврде информације, како би се процесуирали и санкционисали починиоци саобраћајних прекршаја.

Дана 21.06.2019. године са почетком у 12:00 часова одржана је сједница Савјета за безбједност саобраћаја општине Власеница на којој је разматрана ситуација у области безбједности саобраћаја у градском подручју. На сједници се говорило о безбједности пјешака, бициклиста и свих других учесника у саобраћају, а у вези са појавом појачаног нарушавања јавног реда и мира у градском подручју општине Власеница, која се манифестује кроз брзу и бахату вожњу појединаца који су повратници када је у питању ова врста прекршаја. Апелујемо на грађане да пријаве свако уочено кршење јавног реда и мира и да, на захтјев Полицијске станице Власеница, потврде информације, како…

Review Overview

User Rating: Be the first one !