Home » Uncategorized @sr » Oдржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја

Oдржана сједница Савјета за безбједност саобраћаја

Савјет за безбједност саобраћаја општине Власеница данас је одржао редовну сједницу на којој је главни републички саобраћајни инспектор проф. др Данислав Драшковић презентовао провјеру безбједности саобраћаја градских улица и школских путева – RSA, у оквиру пројекта унапређења безбједности саобраћаја у зонама школа.

Начелник општине Мирослав Краљевић, предсједавајући Савјета, рекао је да се у Власеници системски уређује стање у овој области са циљем да се нађу најбоља рјешења у складу са савременим стандардима, истичући подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске. Додао је да наредна, посљедња фаза пројекта обухвата набавку саобраћајне сигнализације и опреме за градске саобраћајнице и техничке радове.

Пројекат вриједности 39.140 КМ финансирају Агенција за безбједност саобраћаја и Општина Власеница.

 

Савјет за безбједност саобраћаја општине Власеница данас је одржао редовну сједницу на којој је главни републички саобраћајни инспектор проф. др Данислав Драшковић презентовао провјеру безбједности саобраћаја градских улица и школских путева - RSA, у оквиру пројекта унапређења безбједности саобраћаја у зонама школа. Начелник општине Мирослав Краљевић, предсједавајући Савјета, рекао је да се у Власеници системски уређује стање у овој области са циљем да се нађу најбоља рјешења у складу са савременим стандардима, истичући подршку Агенције за безбједност саобраћаја Републике Српске. Додао је да наредна, посљедња фаза пројекта обухвата набавку саобраћајне сигнализације и опреме за градске саобраћајнице и техничке радове. Пројекат вриједности…

Review Overview

User Rating: Be the first one !