Задње објављено
sren
Home » Uncategorized @sr » Јавна расправа о Нацрту републичког плана управљања отпадом

Јавна расправа о Нацрту републичког плана управљања отпадом

Обавјештавамо заинтересовану јавност да је Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, као носилац припреме, објавило Нацрт републичког плана управљања отпадом и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину на Нацрт републичког плана управљања отпадом на својој Интернет страници:
http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javne_rasprave.aspx​

Нацрт  Републичког плана управљања отпадом, којим се одређује и усмјерава управљање отпадом на основу анализе постојећег стања и циљева управљања отпадом утврђених Стратегијом управљања отпадом за период 2017-2026. године, ставља се на јавни увид, 30 дана од дана објављивања на порталу Министарства, заједно са Извјештајем о стратешкој процјени утицаја на животну средину Републичког плана управљања отпадом.
Документи су објављени на Интернет страници Министарства.
Сугестије, примједбе и мишљења на ове  документе могу се достављати у истом року на мејл адресу:
s.topic@mgr.vladars.net  или: s.dakic@mgr.vladars.net
или редовном поштом на адресу:
Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију
Трг Републике Српске 1
78000 Бања Лука
Јавне расправе о овим документима одржаће се, како слиједи:
Бања Лука, 5.9.2019. у Хотелу Босна, са почетком у 11 часова и
Источно Сарајево, 11.9.2019. у Скупштинској сали Административног центра Града Источно Сарајево, са почетком у 11 часова.
Документе можете погледати испод​​:
Обавјештавамо заинтересовану јавност да је Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, као носилац припреме, објавило Нацрт републичког плана управљања отпадом и Извјештај о стратешкој процјени утицаја на животну средину на Нацрт републичког плана управљања отпадом на својој Интернет страници: http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mgr/PAO/Pages/Javne_rasprave.aspx​ Нацрт  Републичког плана управљања отпадом, којим се одређује и усмјерава управљање отпадом на основу анализе постојећег стања и циљева управљања отпадом утврђених Стратегијом управљања отпадом за период 2017-2026. године, ставља се на јавни увид, 30 дана од дана објављивања на порталу Министарства, заједно са Извјештајем о стратешкој процјени утицаја на животну средину Републичког плана управљања отпадом. Документи…

Review Overview

User Rating: Be the first one !