Home » Uncategorized @sr » Пети Сајам привреде и пољопривреде 12. октобра у Власеници

Пети Сајам привреде и пољопривреде 12. октобра у Власеници

Општина Власеница и ове године организује Сајам пољопривреде и привреде, пети по реду, који ће бити одржан 12. октобра у СШЦ „Милорад Влачић“ у Власеници. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге.

Отварање Сајма предвиђено је у 10:00 часова.

Циљ манифестације је афирмација и промоција производње у различитим областима.

Учешће на Сајму је бесплатно, а сви заинтересовани излагачи могу преузети образац пријаве са инструкцијама на Пријавни образац.

Поред Сајма, у Власеници ће се 12. октобра традиционално одржати Михољски вашар, који се у овом граду одржава још од 1903. године.

Општина Власеница и ове године организује Сајам пољопривреде и привреде, пети по реду, који ће бити одржан 12. октобра у СШЦ „Милорад Влачић“ у Власеници. Јесења смотра окупиће и ове године велики број излагача, који ће представити своје производе и услуге. Отварање Сајма предвиђено је у 10:00 часова. Циљ манифестације је афирмација и промоција производње у различитим областима. Учешће на Сајму је бесплатно, а сви заинтересовани излагачи могу преузети образац пријаве са инструкцијама на Пријавни образац. Поред Сајма, у Власеници ће се 12. октобра традиционално одржати Михољски вашар, који се у овом граду одржава још од 1903. године.

Review Overview

User Rating: Be the first one !