Home » Друштво » Стефан Ћуковић побједник „Трке кроз Власеницу“

Стефан Ћуковић побједник „Трке кроз Власеницу“

Члан Атлетског клуба /АК/ „Источно Сарајево“ Стефан Ћуковић побједник је 5. уличне „Трке кроз Власеницу“, која је, поводом Дана oпштине, одржана у недјељу, 22. септембра.
Ћуковић је најбрже истрчао дионицу од 4.000 метара, другопласирани је Мирослав Дукадиновић из Омладинског атлетског клуба „Београд“, а трећепласирани је Урош Гутић из АК „Босна“ из Сарајева.

У конкуренцији сениорки, које су се такмичиле на дионици дугој два километра, најбоља је била Јелена Гајић из АК „Прњавор“, друга је Алма Хрњић из АК „Нови Град“ из Сарајева, а трећа Слађана Стаменковић из београдске „Црвене звезде“.

У конкуренцији јуниора прво мјесто заузео је Керим Сарачевић из АК „Власеница“, а јуниорки члан АК „Сан“ из Прњавора Магдалена Катана.

Одржане су и трке у млађим категоријама на 50, 100, 150, 200, 250 и 300 метара у којима је наступио велики број учесника из Власенице и регије.

Предсједник АК „Власеница“ Срето Крстић рекао је да је на трку пријављено око 400 такмичара из 12 клубова из региона.

„Квалитет учесника је сваке године на све већем нивоу. Захвални смо онима који су подржали ову значајну спортску манифестацију за Власеницу“, рекао је Крстић.

Покровитељ манифестације је Општина Власеница, а организатор АК „Власеница“.

Члан Атлетског клуба /АК/ "Источно Сарајево" Стефан Ћуковић побједник је 5. уличне "Трке кроз Власеницу", која је, поводом Дана oпштине, одржана у недјељу, 22. септембра. Ћуковић је најбрже истрчао дионицу од 4.000 метара, другопласирани је Мирослав Дукадиновић из Омладинског атлетског клуба "Београд", а трећепласирани је Урош Гутић из АК "Босна" из Сарајева. У конкуренцији сениорки, које су се такмичиле на дионици дугој два километра, најбоља је била Јелена Гајић из АК "Прњавор", друга је Алма Хрњић из АК "Нови Град" из Сарајева, а трећа Слађана Стаменковић из београдске "Црвене звезде". У конкуренцији јуниора прво мјесто заузео је Керим Сарачевић из…

Review Overview

User Rating: Be the first one !