Home » Uncategorized @sr » Општина Власеница представљена као примјер добре праксе у унапријеђењу безбједности саобраћаја

Општина Власеница представљена као примјер добре праксе у унапријеђењу безбједности саобраћаја

Општина Власеница узела је учешће на другом стручном семинару под називом „Унапређење система безбедности саобраћаја“, који је организовала Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Министарством унутрашњих послова, у периоду од 01. до 03. октобра 2019. године на Копаонику.
Теме стручног семинара разрађене су кроз примјере добре праксе који су реализовани у локалним самоуправама у Републици Србији и Републици Српској, а једна од њих је и општина Власеница, чија искуства треба да послуже за примјер како и на који начин би требало да се реализују активности које доприносе унапријеђењу безбједности саобраћаја. На семинару је учешће узела и Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске.

Основни циљ семинара је подизање капацитета рада локалних тијела за координацију послова безбједности саобраћаја уз подршку свих субјеката који дјелују у систему безбjедности саобраћаја.
Семинару је присуствовало око 350 учесника. Њима су се, у оквиру уводног излагања, обратили Душан Борковић, српски аутомобилиста, Деа Ђурђевић, новинарка и водитељка ТВ Пинк, Ненад Окановић, глумац и Младен Алвировић, директор НАВАК-а. Познате личности испричале су своја искуства, пренијеле важне поруке и указале како треба да се понашамо у саобраћају, да би сачували себе и друге.

Општина Власеница узела је учешће на другом стручном семинару под називом "Унапређење система безбедности саобраћаја", који је организовала Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са Министарством унутрашњих послова, у периоду од 01. до 03. октобра 2019. године на Копаонику. Теме стручног семинара разрађене су кроз примјере добре праксе који су реализовани у локалним самоуправама у Републици Србији и Републици Српској, а једна од њих је и општина Власеница, чија искуства треба да послуже за примјер како и на који начин би требало да се реализују активности које доприносе унапријеђењу безбједности саобраћаја. На семинару је учешће узела и Агенција…

Review Overview

User Rating: Be the first one !