Home » Uncategorized @sr » Одржана обука о пластеничкој производњи поврћа

Одржана обука о пластеничкој производњи поврћа

У оквиру пројекта „Економско оснаживање социјално и материјално угрожених особа и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима на подручју општине Власеница у 2019. години “, oдржана је дводневна обука о пластеничкој производњи поврћа за 20 изабраних корисника овог пројекта.

Корисници који су одабрани путем јавног позива добиће пластенике површине 100 метара квадратних са припадајућом опремом и садним материјалом.

Овај пројекат, укупне вриједности 44.000 КМ,  заједнички финансирају организација „МAID “ и Општина Власеница у проценту од по 40 одсто, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто.

У оквиру пројекта „Економско оснаживање социјално и материјално угрожених особа и младих особа кроз производњу поврћа у пластеницима на подручју општине Власеница у 2019. години “, oдржана је дводневна обука о пластеничкој производњи поврћа за 20 изабраних корисника овог пројекта. Корисници који су одабрани путем јавног позива добиће пластенике површине 100 метара квадратних са припадајућом опремом и садним материјалом. Овај пројекат, укупне вриједности 44.000 КМ,  заједнички финансирају организација „МAID “ и Општина Власеница у проценту од по 40 одсто, уз учешће корисника у проценту од 20 одсто.

Review Overview

User Rating: Be the first one !