Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » У току пријаве за учешће на XIII Сајму пословних идеја

У току пријаве за учешће на XIII Сајму пословних идеја

Млади сте и имате пословну идеју коју желите да спроведете у дјело, а немате довољно ресурса? Већ имате започет властити посао и желите да га проширите?! Ако је тако, направите прави корак и пријавите се за учешће на XIII Сајму пословних идеја, којег организује Удружење ”Пријатељи Сребренице”.

Учешће на Сајму пословних идеја подразумијева да пријављени учесници прво прођу обуку за писање пословног плана и да напишу сопствени пословни план уз помоћ Пословног савјетовалишта Удружења ”Пријатељи Сребренице”. Обука ће бити организована у општинама Власеница, Братунац и Сребреница. Полазници тренинга за израду пословног плана, који добро разраде своје идеје у пословном плану, имаће прилику да представе своје идеје на XIII Сајму пословних идеја и тако уђу у конкуренцију за освајање вриједних награда.

За најбоље пословне идеје на Сајму обезбјеђени су грантови и бескаматна средства са роком отплате до три године.

Пријаве за Сајам пословних идеја отворене су за младе од 16 до 35 година (могућа су и одређена одступања) са подручја Братунца, Сребренице и Власенице. Можете се пријавити са пословном идејом из било које области. Предност код избора најбољих имаће бизниси, које предузетници планирају да одмах региструју, али то није елиминишући услов. Такође, пријавити се могу и добитници првих награда са претходних Сајмова пословних идеја, који су испоштовали све услове Фонда за развој омладинског предузетништва и отплатили бар 2/3 бескаматног кредита, као и сви учесници претходних Сајмова који нису добили награде или су намјенски искористили друге награде.

Први пресјек броја пријава биће направљен 15. новембра и ако до тада буде попуњен број пријава, позив ће бити затворен.

Пријављивање се врши попуњавањем обрасца који се налази ОВДЈЕ, а који је потребно доставити на e-mail адресу office@prijateljisrebrenice.org или лично у просторијама Удружења ”Пријатељи Сребренице”, Трг Михајла Бјелаковића бб трећи спрат Сребреница и Трг Милоша Обилића бб Братунац (просторије код Народне библиотеке). Контакт особа је Милојко Васић.

За додатне информације можете нас контактирати путем бројева телефона 056/440-165, 056/ 411-465 и 066/ 677 – 713.

 

Млади сте и имате пословну идеју коју желите да спроведете у дјело, а немате довољно ресурса? Већ имате започет властити посао и желите да га проширите?! Ако је тако, направите прави корак и пријавите се за учешће на XIII Сајму пословних идеја, којег организује Удружење ”Пријатељи Сребренице”. Учешће на Сајму пословних идеја подразумијева да пријављени учесници прво прођу обуку за писање пословног плана и да напишу сопствени пословни план уз помоћ Пословног савјетовалишта Удружења ”Пријатељи Сребренице”. Обука ће бити организована у општинама Власеница, Братунац и Сребреница. Полазници тренинга за израду пословног плана, који добро разраде своје идеје у пословном плану,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !