Home » Друштво » Излет на Виселац 14. децембра

Излет на Виселац 14. децембра

Поводом обиљежавања Међународног дана планина, општинска Комисија за заштиту околине, културног и природног насљеђа и ПЕД „Ацер“ Власеница, уз подршку Удружења дијабетичара Власеница, и ове године организују излет на Виселац, 14. децембра (субота).

Организатори позивају грађане да се придруже овој активности, наводећи да се ради о стази дужине 8 километара, која је погодна за све узрасте. За све учеснике обезбијеђен је топли напитак.

Генерална Скупштина УН 2003. године прогласила је 11. децембар као Међународни дан планина, са циљем повећања глобалне свијести о важности планина.

Програм:

9:30 Окупљање учесника на градском тргу
9:40 Пригодан програм
10:00 Полазак на Виселац

Поводом обиљежавања Међународног дана планина, општинска Комисија за заштиту околине, културног и природног насљеђа и ПЕД „Ацер“ Власеница, уз подршку Удружења дијабетичара Власеница, и ове године организују излет на Виселац, 14. децембра (субота). Организатори позивају грађане да се придруже овој активности, наводећи да се ради о стази дужине 8 километара, која је погодна за све узрасте. За све учеснике обезбијеђен је топли напитак. Генерална Скупштина УН 2003. године прогласила је 11. децембар као Међународни дан планина, са циљем повећања глобалне свијести о важности планина. Програм: 9:30 Окупљање учесника на градском тргу 9:40 Пригодан програм 10:00 Полазак на Виселац

Review Overview

User Rating: Be the first one !