Home » Uncategorized @sr » Нова саобраћајна сигнализација у Власеници

Нова саобраћајна сигнализација у Власеници

У оквиру пројекта унапређења безбједности саобраћаја у зонама школа у Власеници постављена je нова саобраћајна сигнализација.
Набавка  сигнализације и опреме пута за градске саобраћајнице и технички радови извршени су на основу претходно израђене провјере безбједности саобраћаја градских улица и школских путева /RSA/.

Ово је још један од успјешно реализованих пројеката у локалној заједници које је подржала Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, са циљем да се нађу најбоља рјешења, у складу са савременим стандардима, како би се унаприједило стање у области безбједности саобраћаја.

 

У оквиру пројекта израђена је хоризонтална сигнализација, постављени су саобраћајни знакови, а у зони основне школе израђена је метална, заштитна ограда.

Извођач радова је „Сигнал пром“ д.о.о. Зворник, а пројекат вриједности 39.140 КМ финансирају Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске и Општина Власеница.

У оквиру пројекта унапређења безбједности саобраћаја у зонама школа у Власеници постављена je нова саобраћајна сигнализација. Набавка  сигнализације и опреме пута за градске саобраћајнице и технички радови извршени су на основу претходно израђене провјере безбједности саобраћаја градских улица и школских путева /RSA/. Ово је још један од успјешно реализованих пројеката у локалној заједници које је подржала Агенција за безбједност саобраћаја Републике Српске, са циљем да се нађу најбоља рјешења, у складу са савременим стандардима, како би се унаприједило стање у области безбједности саобраћаја.   У оквиру пројекта израђена је хоризонтална сигнализација, постављени су саобраћајни знакови, а у зони основне школе израђена је…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 гласови)