Home » Uncategorized @sr » Власенички произвођачи на Сајму домаћих производа

Власенички произвођачи на Сајму домаћих производа

Пољопривредни произвођачи, занатлије, те представнице Удружења жена „Подриње“ и Кола српских сестара „Блага Марија“ из Власенице представили су се на јучерашњем Сајму домаћих производа у Етно-селу „Станишићи“, у оквиру кампање „Наше је боље“, коју Министарство трговине и туризма Републике Српске спроводи с циљем промоције домаћих производа и јачања привредних активности у Српској.
Сајам је отворила предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић. Она је истакла да на тржишту постоји квалитетна понуда домаћих производа које треба куповати, јер је то добро и за привредни амбијент и за здравље људи.

„Покушавамо да сви заједно подижемо свијест о важности заштите домаће производње, али и свијест наших грађана да купујемо наше производе. Ми можемо да се похвалимо нашом понудом која је квалитетна. Морамо да нађемо начин да своје производе испромовишемо, али и да ширимо свијест колико је важно за наш привредни амбијент, а и за наше здравље да користимо оно што је произведено код нас уз све потребне контроле и стандарде“, нагласила је Цвијановићева.

Она је истакла да је овај сајам успјешан, јер представља начин да се успостави бољи пословни амбијент, добра сарадња међу привредницима и сви заједно да промовишу економски патриотизам.