Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Уговоре потписало 20 нових стипендиста

Уговоре потписало 20 нових стипендиста

Начелник општине Власеница Мирослав Kраљевић потписао је данас уговоре о стипендирању 20 студената са подручја oве општине.

Kраљевић је рекао новинарима да Општина, потписивањем уговора са 20 нових стипендиста, сада стипендира укупно 70 студената из Власенице, за које локална управа на годишњем нивоу из општинске касе издваја око 63.000 KМ.

„Општина сваке године планира та средства и уредно их измирујемо. Износ појединачне стипендије је 100 KМ и вјерујем да је од користи свим студентима који је примају“, навео је Kраљевић.

Он је додао да, уз ове кориснике, четири студента из Власенице примају и стипендије из Фонда „Др Милан Јелић“.

Начелник општине Власеница Мирослав Kраљевић потписао је данас уговоре о стипендирању 20 студената са подручја oве општине. Kраљевић је рекао новинарима да Општина, потписивањем уговора са 20 нових стипендиста, сада стипендира укупно 70 студената из Власенице, за које локална управа на годишњем нивоу из општинске касе издваја око 63.000 KМ. "Општина сваке године планира та средства и уредно их измирујемо. Износ појединачне стипендије је 100 KМ и вјерујем да је од користи свим студентима који је примају", навео је Kраљевић. Он је додао да, уз ове кориснике, четири студента из Власенице примају и стипендије из Фонда "Др Милан Јелић".

Review Overview

User Rating: Be the first one !