Home » Uncategorized @sr » Руководство општине посјетило власенички Дом здравља

Руководство општине посјетило власенички Дом здравља

Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, данас је са својим сарадницима био у радној посјети Дому здравља.

На састанку се разговарало о проблемима са којима се ова установа суочава, као и о плановима за наредни период, а све у функцији унапређења постојећих услуга и услова рада.

Начелник Краљевић је истакао да ова институција има подршку локалне власти када су у питању специјализације љекара и кадровска политика, као и увјерење да ће подмлађивање и стручно усавршавање кадра значајно допринијети побољшању квалитета здравствених услугa на подручју општине Власеница.

„Као одговорна власт суочили смо се са дугогодишњим проблемима у овој установи и настојимо да их ријешимо на законит начин, а фокус  је на збрињавању осам радника. У плану је обнављање опреме и набавка санитетских возила, као и друге активности са циљем превазилажења проблема и унапређења рада. Дом здравља смо затекли у најтежем стању, њихове обавезе и дуговања у том моменту износиле су око три милиона КМ. Уз подршку Владе Републике Српске настојимо да ријешимо проблеме ове здравствене установе и успоставимо квалитетан систем здравствене заштите, какав наши грађани и заслужују“, истакао је Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница.

Мирослав Краљевић, начелник општине Власеница, данас је са својим сарадницима био у радној посјети Дому здравља. На састанку се разговарало о проблемима са којима се ова установа суочава, као и о плановима за наредни период, а све у функцији унапређења постојећих услуга и услова рада. Начелник Краљевић је истакао да ова институција има подршку локалне власти када су у питању специјализације љекара и кадровска политика, као и увјерење да ће подмлађивање и стручно усавршавање кадра значајно допринијети побољшању квалитета здравствених услугa на подручју општине Власеница. "Као одговорна власт суочили смо се са дугогодишњим проблемима у овој установи и настојимо да…

Review Overview

User Rating: Be the first one !