Home » Општинска управа » Апел грађанима

Апел грађанима

Поштовани грађани,

Молимо вас да новонасталу ситуацију схватите крајње озбиљно и да се придржавате свих упутстава надлежних институција и Општинског штаба за ванредне ситуације. Од свих очекујемо одговорност, хуманост, солидарност, крајње разумијевање и придржавање усвојених мјера.

Посебно наглашавамо да је изузетно важно пријављивање свих лица која долазе изван БиХ у Дом здравља ради евидентирања и праћења здравствене ситуације. Такође молимо да сви грађани који имају информације о пристиглим лицима исте и прослиједе у Дом здравља и полицију како би се адекватно могло реаговати. Све наведене активности спроводе се са циљем спречавања ширења заразе и чувања здравља свих грађана.

Упутство за самоизолацију

Информација за возаче

 

Поштовани грађани, Молимо вас да новонасталу ситуацију схватите крајње озбиљно и да се придржавате свих упутстава надлежних институција и Општинског штаба за ванредне ситуације. Од свих очекујемо одговорност, хуманост, солидарност, крајње разумијевање и придржавање усвојених мјера. Посебно наглашавамо да је изузетно важно пријављивање свих лица која долазе изван БиХ у Дом здравља ради евидентирања и праћења здравствене ситуације. Такође молимо да сви грађани који имају информације о пристиглим лицима исте и прослиједе у Дом здравља и полицију како би се адекватно могло реаговати. Све наведене активности спроводе се са циљем спречавања ширења заразе и чувања здравља свих грађана. Упутство за…

Review Overview

User Rating: Be the first one !