Home » Uncategorized @sr » Надлежни органи прате спровођење превентивних мјера

Надлежни органи прате спровођење превентивних мјера

Поштовани грађани,

Поводом новонастале ситуације везано за појаву и ширење болести изазване корона вирусом у Републици Српској, Општинска управа oпштине Власеница прати тренутну ситуацију, те вас упознаје са сљедећим инструкцијама:

  1. Сва лица која су допутовала у Власеницу изван БиХ, а нису се евидентирала код надлежне здравствене установе, Полицијске станице или надлежних инспекција, да се ХИТНО јаве ЈЗУ Дом здравља Власеница и да буду дисциплиновани у смислу избјегавања контаката са другим лицима, укључујући и чланове породица, све док се не утврди да не постоји опасност да су заражени корона вирусом.
  2. Лица која су евидентирана у надлежној здравственој установи и која бораве у кућној изолацији, стриктно да се придржавају наложених мјера које подразумијева самоизолација.
  3. Лица која се не буду придржавала самоизолације биће смјештена у карантин надлежне здравствене установе. Надлежни органи вршиће контролу лица којима је одређена кућна изолација, односно да ли су на локацији на којој треба да буду.

Молимо грађане да у овом тренутку апсолутно схвате инструкције као приоритет и да сачувају себе и друге тако што ће показати одговорност, дисциплину и солидарност.

Поштовани грађани, Поводом новонастале ситуације везано за појаву и ширење болести изазване корона вирусом у Републици Српској, Општинска управа oпштине Власеница прати тренутну ситуацију, те вас упознаје са сљедећим инструкцијама: Сва лица која су допутовала у Власеницу изван БиХ, а нису се евидентирала код надлежне здравствене установе, Полицијске станице или надлежних инспекција, да се ХИТНО јаве ЈЗУ Дом здравља Власеница и да буду дисциплиновани у смислу избјегавања контаката са другим лицима, укључујући и чланове породица, све док се не утврди да не постоји опасност да су заражени корона вирусом. Лица која су евидентирана у надлежној здравственој установи и која бораве…

Review Overview

User Rating: Be the first one !