Home » Uncategorized @sr » Полиција ће санкционисати свакога ко се не буде придржавао мјера изолације

Полиција ће санкционисати свакога ко се не буде придржавао мјера изолације

У складу са мјерама Владе Републике Српске са циљем спречавања ширења корона вируса, Општина Власеница издала је инструкције за лица која се налазе у самоизолацији и лица која долазе у Власеницу изван БиХ. У току данашњег дана Комунална полиција у сарадњи са Полицијском станицом Власеница и надлежном инспекцијом вршила је контролу лица којима је одређена кућна изолација, односно да ли су на локацији на којој треба да буду и том приликом установљено је да се три лица не налазе на кућним адресама, односно да се не придржавају мјера.

Напомињемо да се сви морају понашати у складу са прописаним мјерама и да ће полиција предузимати санкције према онима који се не буду придржавали истих.
Апелујемо на грађане којима је одређена самоизолација, а посебно на лица која данас нису пронађена на кућним адресама, да мјере схвате као приоритет и да се понашају дисциплиновано и одговорно, како би се избјегле нежељене посљедице, а да  остали суграђани покажу одговорност тако што ће пријавити надлежним органима лица која не поштују мјере, за добробит свих нас.

Министарство унутрашњих послова има посебну улогу у погледу спречавања нарушавања јавног реда и мира и спровођења мјера Владе Републике Српске док је на снази ванредна ситуација. С тим у вези, наводимо да ће сва лица која се не буду придржавала мјера самоизолације бити процесуирана.

Још једном напомињемо да ће Комунална полиција Општине Власеница у сарадњи са надлежним органима вечерас и у наредним данима наставити да врши контролу, те да ће за лицима која и након писменог обавјештења, не буду на локацијама самоизолације, бити расписане потјернице.

У складу са мјерама Владе Републике Српске са циљем спречавања ширења корона вируса, Општина Власеница издала је инструкције за лица која се налазе у самоизолацији и лица која долазе у Власеницу изван БиХ. У току данашњег дана Комунална полиција у сарадњи са Полицијском станицом Власеница и надлежном инспекцијом вршила је контролу лица којима је одређена кућна изолација, односно да ли су на локацији на којој треба да буду и том приликом установљено је да се три лица не налазе на кућним адресама, односно да се не придржавају мјера. Напомињемо да се сви морају понашати у складу са прописаним мјерама и…

Review Overview

User Rating: Be the first one !