Home » Uncategorized @sr » Формиран колективни карантин за лица која се не буду придржавала мјера

Формиран колективни карантин за лица која се не буду придржавала мјера

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници формирао је данас колективни карантин за лица која се не буду придржавала мјера самоизолације.
Карантин се налази у Дому здравља Власеница и издвојен је од осталих служби и одјељења, те посједује све хигијенско-санитарне и техничке услове за рад. Лица која су прекршила мјере Владе Републике Српске и која буду боравила у карантину имаће обезбијеђену храну и биће под двадесетчетворочасовним надзором полиције.

Још једном апелујемо на грађане да буду дисциплиновани и одговорни како би сачували своје здравље и здравље свих нас.

Општински штаб за ванредне ситуације у Власеници формирао је данас колективни карантин за лица која се не буду придржавала мјера самоизолације. Карантин се налази у Дому здравља Власеница и издвојен је од осталих служби и одјељења, те посједује све хигијенско-санитарне и техничке услове за рад. Лица која су прекршила мјере Владе Републике Српске и која буду боравила у карантину имаће обезбијеђену храну и биће под двадесетчетворочасовним надзором полиције. Још једном апелујемо на грађане да буду дисциплиновани и одговорни како би сачували своје здравље и здравље свих нас.

Review Overview

User Rating: Be the first one !