Home » Uncategorized @sr » Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Саопштење Општинског штаба за ванредне ситуације

Према подацима Полицијске станице Власеница, у ноћи између 22. и 23. марта евидентирана су четири прекршаја за ремећење јавног реда и мира када је у питању забрана кретања од 20.00 до 5.00 часова, те су издати прекршајни налози.

Како је раније најављено, инспекцијске службе континуирано врше контролу лица која треба да се налазе у самоизолацији. На подручју општине Власеница до сада је евидентирано да се три лица чији су иницијали Д.З, Д.М и С.Г. нису придржавала наложених мјера, те су им писани прекршајни налози у износу од по 1.000,00 КМ.

Према подацима Полицијске станице Власеница, у ноћи између 22. и 23. марта евидентирана су четири прекршаја за ремећење јавног реда и мира када је у питању забрана кретања од 20.00 до 5.00 часова, те су издати прекршајни налози. Како је раније најављено, инспекцијске службе континуирано врше контролу лица која треба да се налазе у самоизолацији. На подручју општине Власеница до сада је евидентирано да се три лица чији су иницијали Д.З, Д.М и С.Г. нису придржавала наложених мјера, те су им писани прекршајни налози у износу од по 1.000,00 КМ.

Review Overview

User Rating: Be the first one !