Home » Uncategorized @sr » Позив послодавцима за преузимање потврде о слободном кретању за потребе обављања процеса рада

Позив послодавцима за преузимање потврде о слободном кретању за потребе обављања процеса рада

У складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације број 05-1/20 од 21.03.2020. године, позивамо сва правна лица чији запослени имају потребу да се крећу ради обављања процеса рада, да Општинској управи општине Власеница доставе спискове радника којима треба издати потврду и да преузму потврде о слободном кретању за потребе обављања процеса рада са серијским бројевима, које ће контролисати Полицијска станица Власеница како не би дошло до злоупотребе.

Контакт особа: Бранислав Петковић, тел. 065987701.

У складу са Закључком Републичког штаба за ванредне ситуације број 05-1/20 од 21.03.2020. године, позивамо сва правна лица чији запослени имају потребу да се крећу ради обављања процеса рада, да Општинској управи општине Власеница доставе спискове радника којима треба издати потврду и да преузму потврде о слободном кретању за потребе обављања процеса рада са серијским бројевима, које ће контролисати Полицијска станица Власеница како не би дошло до злоупотребе. Контакт особа: Бранислав Петковић, тел. 065987701.

Review Overview

User Rating: Be the first one !