Home » Uncategorized @sr » Начелник општине посјетио прве кориснике карантина

Начелник општине посјетио прве кориснике карантина

Вечерас су у карантин у власеничком Дому здравља смјештени први корисници. Ради се о четири суграђанина који су боравили на привременом раду у иностранству и допутовали су у Власеницу.

Сви се осјећају добро, немају никакве симптоме и неопходно је испоштовати све превентивне процедуре како би се обезбиједила сигурност свих грађана. Наше суграђане који су допутовали из иностранства и који су смјештени у карантин обишао је начелник општине, уједно и командант Општинског штаба за ванредне ситуације, заједно са својим сарадницима.

„Услови за боравак у карантину су добри, Општински штаб ће пружити максималну подршку свим лицима која се буду налазила у карантину и обезбиједити све неопходне услове за сигуран и удобан боравак. Карантин се налази под двадесетчетворочасовним надзором љекара и медицинског особља као и представника Полицијске станице Власеница. Спроведене су све процедуре у складу са одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације и институција Републике Српске. Молимо све грађане да се придржавају изречених мјера, сви морамо бити јединствени у овој ситуацији, максимално солидарни и толерантни, јер само уз сарадњу и поштовање прописа можемо сачувати здравље и животе свих грађана“, рекао је начелник општине Мирослав Краљевић.

Вечерас су у карантин у власеничком Дому здравља смјештени први корисници. Ради се о четири суграђанина који су боравили на привременом раду у иностранству и допутовали су у Власеницу. Сви се осјећају добро, немају никакве симптоме и неопходно је испоштовати све превентивне процедуре како би се обезбиједила сигурност свих грађана. Наше суграђане који су допутовали из иностранства и који су смјештени у карантин обишао је начелник општине, уједно и командант Општинског штаба за ванредне ситуације, заједно са својим сарадницима. "Услови за боравак у карантину су добри, Општински штаб ће пружити максималну подршку свим лицима која се буду налазила у карантину…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 гласови)