Home » Uncategorized @sr » Одржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Одржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

У петак, 3. априла, одржана је осма сједница Општинског штаба за ванредне ситуације у Власеници. Штаб је донио наредбу о забрани окупљања на локалитетима: Језеро, градски парк, поред ријека и свим другим излетиштима и јавним површинама.

Такође, забрањују се сва приватна окупљања (прославе рођендана, роштиљање и др.). Сва лица која се не буду придржавала наредбе, биће санкционисана у складу са Законом о ванредном стању у Републици Српској.

Штаб још једном апелује на грађане да је неопходно поштовати раније донешене мјере и наредбе, а то су:

1. обавезно ношење хигијенских рукавица и маски,
2. социјална дистанца (растојање од два метра),
3. забрана кретања након 20.00 часова за сва лица,
4. општа забрана кретања за лица старија од 65 година (осим уторком и петком од 7.00 до 10.00 часова, када се осталим грађанима препоручује останак код куће),
5. поштовање радног времена, https://www.opstinavlasenica.org/n-a-r-e-d-b-a/ 
6. чекање у редовима у трговинским радњама.

Општински штаб за ванредне ситуације општине Власеница подсјећа да су дисциплина, одговорност, солидарност и хуманост кључне у борби против вируса корона.

У петак, 3. априла, одржана је осма сједница Општинског штаба за ванредне ситуације у Власеници. Штаб је донио наредбу о забрани окупљања на локалитетима: Језеро, градски парк, поред ријека и свим другим излетиштима и јавним површинама. Такође, забрањују се сва приватна окупљања (прославе рођендана, роштиљање и др.). Сва лица која се не буду придржавала наредбе, биће санкционисана у складу са Законом о ванредном стању у Републици Српској. Штаб још једном апелује на грађане да је неопходно поштовати раније донешене мјере и наредбе, а то су: 1. обавезно ношење хигијенских рукавица и маски, 2. социјална дистанца (растојање од два метра), 3.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !