Home » Uncategorized @sr » Радови на изградњи студентског и ђачког дома „Србија“ напредују планираном динамиком

Радови на изградњи студентског и ђачког дома „Србија“ напредују планираном динамиком

Упркос актуелној глобалној ситуацији, инфраструктурни радови у општини Власеница теку планираном динамиком. Са првим данима прољећа настављени су и радови на изградњи студентског и ђачког дома „Србија“.

Радници приводе крају грубе бетонске радове на другом спрату ламеле два. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да изградња студентског и ђачког дома представља историјски пројекат за Власеницу, додајући да ни криза изазвана епидемијом корона вируса није зауставила значајне инфраструктурне пројекте у локалној заједници.
„Ово је један од најзначајнијих пројеката у посљедњих тридесет година коме посебан значај даје и то што његову изградњу финансира Влада Републике Србије. Он мора бити завршен у предвиђеном року, јер ће његова изградња допринијети повратку младих у ову општину. За све раднике обезбијеђена је адекватна опрема, а за оне који путују из сусједних општина од стране послодавца издате су одговараћује потврде. Не треба заборавити да на овај начин одржавамо неопходан ниво економских активности које су од егзистенционалног значаја“, рекао је Краљевић.

Изградња објекта повјерена је фирмама „Зворникпутеви“ и „Кесо промет“.

Упркос актуелној глобалној ситуацији, инфраструктурни радови у општини Власеница теку планираном динамиком. Са првим данима прољећа настављени су и радови на изградњи студентског и ђачког дома „Србија“. Радници приводе крају грубе бетонске радове на другом спрату ламеле два. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић рекао је да изградња студентског и ђачког дома представља историјски пројекат за Власеницу, додајући да ни криза изазвана епидемијом корона вируса није зауставила значајне инфраструктурне пројекте у локалној заједници. „Ово је један од најзначајнијих пројеката у посљедњих тридесет година коме посебан значај даје и то што његову изградњу финансира Влада Републике Србије. Он мора бити завршен у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !