Home » Uncategorized @sr » Почели радови на санацији сеоских путева

Почели радови на санацији сеоских путева

Упркос актуелној епидемиолошкој ситуацији, инфраструктурни радови у општини Власеница теку планираном динамиком. Са доласком прољећа почели су и радови на санацији путева у сеоским мјесним заједницама.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је, са сарадницима, посјетио мјесне заједнице Јевтићи, Грабовица и Мишари. Мјештани села Ђурићи, Станићи, Мучибабићи у разговору са начелником изразили су задовољство активностима које локална заједница предузима.

„Прошле године, када смо организовали састанке са мјештанима и разговарали о посљедицама олујног вјетра, они су изнијели и проблем путне инфраструктуре. Тренутно се изводе припремни радови који обухватају уклањање корова, постављање бетоснких цијеви и одвода. Све ово радимо како би нашем становништву омогућили адекватне услове за останак и опстанак на селу“, рекао је начелник Краљевић. Он је најавио да ће се модернизација путева наставити на комплетном подручју општине, додајући да ни криза изазвана епидемијом корона вируса није зауставила значајне инфраструктурне пројекте у локалној заједници.

 

Упркос актуелној епидемиолошкој ситуацији, инфраструктурни радови у општини Власеница теку планираном динамиком. Са доласком прољећа почели су и радови на санацији путева у сеоским мјесним заједницама. Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић данас је, са сарадницима, посјетио мјесне заједнице Јевтићи, Грабовица и Мишари. Мјештани села Ђурићи, Станићи, Мучибабићи у разговору са начелником изразили су задовољство активностима које локална заједница предузима. "Прошле године, када смо организовали састанке са мјештанима и разговарали о посљедицама олујног вјетра, они су изнијели и проблем путне инфраструктуре. Тренутно се изводе припремни радови који обухватају уклањање корова, постављање бетоснких цијеви и одвода. Све ово радимо како би нашем…

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 гласови)