Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Начелник општине обилази путну инфраструктуру и локалитете захваћене пожаром

Начелник општине обилази путну инфраструктуру и локалитете захваћене пожаром

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић са сарадницима је обишао локалне путеве на подручју Цикотске Ријеке, Симића, Подцрквине и Шадића, који су знатно оштећени приликом сјече и извлачења дрвних сортимената од стране ШГ „Бирач“ Власеница.

Начелник општине обишао је и локалитет старе шумарнице у Горњим Шадићима, гдје су органи Општинске управе на терену и утврђују oколности које су изазвале шумски пожар. Начелник Краљевић рекао је да је уништено 100 хектара приватне и државне шуме, апелујући на надлежне инспекцијске органе и полицију да предузму мјере како би се што прије пронашли починиоци овог кривичног дјела.

Поред тога што ће бити процесуирани од стране надлежног тужилаштва, починиоци ће бити дужни да надокнаде трошкове интервенције Територијалној ватрогасној јединици Власеница.

Начелник општине Власеница Мирослав Краљевић са сарадницима је обишао локалне путеве на подручју Цикотске Ријеке, Симића, Подцрквине и Шадића, који су знатно оштећени приликом сјече и извлачења дрвних сортимената од стране ШГ "Бирач" Власеница. Начелник општине обишао је и локалитет старе шумарнице у Горњим Шадићима, гдје су органи Општинске управе на терену и утврђују oколности које су изазвале шумски пожар. Начелник Краљевић рекао је да је уништено 100 хектара приватне и државне шуме, апелујући на надлежне инспекцијске органе и полицију да предузму мјере како би се што прије пронашли починиоци овог кривичног дјела. Поред тога што ће бити процесуирани од…

Review Overview

User Rating: Be the first one !