Home » Uncategorized @sr » Удружење дијабетичара Власеница помаже грађанима

Удружење дијабетичара Власеница помаже грађанима

Предсједник Удружења дијабетичара Власеница Небојша Пејановић данас је уручио помоћ у виду лијекова и хигијенских средстава Општинској организацији Црвеног крста.

„Ангажовали смо се да дамо свој допринос у боби против вируса корона, јер сматрамо да је ово тренутак када треба да покажемо хуманост и бригу о суграђанима. У протеклим данима прикупили смо одређене количине лијекова и пелена за одрасле, а планирамо да наставимо са активностима и у наредним данима. Сматрали смо да је најкорисније  да прикупљену помоћ предамо Црвеном крсту који води евиденцију о лицима којима је таква врста помоћи у овом тренутку најпотребнија,“ рекао је Небојша Пејановић.

Општински штаб за ванредне ситуације још једном позива сва правна и физичка лица која су у могућности да се јаве Општинској организацији Црвеног крста у Власеници, тел. 065 976 421, како би донирали основне животне потрепштине за социјално угрожене и рањиве категорије друштва.

Предсједник Удружења дијабетичара Власеница Небојша Пејановић данас је уручио помоћ у виду лијекова и хигијенских средстава Општинској организацији Црвеног крста. "Ангажовали смо се да дамо свој допринос у боби против вируса корона, јер сматрамо да је ово тренутак када треба да покажемо хуманост и бригу о суграђанима. У протеклим данима прикупили смо одређене количине лијекова и пелена за одрасле, а планирамо да наставимо са активностима и у наредним данима. Сматрали смо да је најкорисније  да прикупљену помоћ предамо Црвеном крсту који води евиденцију о лицима којима је таква врста помоћи у овом тренутку најпотребнија," рекао је Небојша Пејановић. Општински штаб…

Review Overview

User Rating: Be the first one !