Home » Uncategorized @sr » Oдржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Oдржана сједница Општинског штаба за ванредне ситуације

Данас је одржана 11. сједница штаба за ванредне ситуације општине Власеница, на којој је разматрана актуелна ситуација и представљени су закључци Републичког штаба за ванредне ситуације.

У складу са ранијим препорукама, дошло је до измјена када је у питању ограничење кретања лица старијих од 65 година. Њима је дозвољено кретање од понедјељка до петка, у времену од 7.00 до 10.00 часова.

Трговинским радњама дозвољен је рад од 7.00 до 19.00 часова, уз дозволе рада за пољоапотеке, трговине грађевинског материјала, намјештаја и слично.

Угоститељски објекти који су регистровани за шалтерску продају и доставу хране и пића, то могу радити, али без конзумирања истог унутар или испред објекта.

Штаб апелује на грађане да предстојеће крсне славе обиљеже у складу са традицијом, у кругу најуже породице са што мањим бројем људи. Такође, Штаб подсјећа да је обавезно ношење заштитне маске и рукавица на јавним мјестима, социјална дистанца и да је забрањено окупљање више од три особе.

Данас је одржана 11. сједница штаба за ванредне ситуације општине Власеница, на којој је разматрана актуелна ситуација и представљени су закључци Републичког штаба за ванредне ситуације. У складу са ранијим препорукама, дошло је до измјена када је у питању ограничење кретања лица старијих од 65 година. Њима је дозвољено кретање од понедјељка до петка, у времену од 7.00 до 10.00 часова. Трговинским радњама дозвољен је рад од 7.00 до 19.00 часова, уз дозволе рада за пољоапотеке, трговине грађевинског материјала, намјештаја и слично. Угоститељски објекти који су регистровани за шалтерску продају и доставу хране и пића, то могу радити, али без…

Review Overview

User Rating: Be the first one !