Home » Uncategorized @sr » Нерадни дани 1. и 2. мај

Нерадни дани 1. и 2. мај

У складу са Законом о празницима Републике Српске („Сл.Гласник РС“ бр.43/07) нерадни дани поводом Међународног празника рада су:  01. и 02.05.2020. године (петак и субота).

У дане републичких празника не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.

Јединице локалне самоуправе су, у дане првомајских празника дужне поступати у складу са одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације.

У складу са Законом о празницима Републике Српске („Сл.Гласник РС“ бр.43/07) нерадни дани поводом Међународног празника рада су:  01. и 02.05.2020. године (петак и субота). У дане републичких празника не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности. Јединице локалне самоуправе су, у дане првомајских празника дужне поступати у складу са одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације.

Review Overview

User Rating: Be the first one !