Home » Uncategorized @sr » „Help“ донирао опрему власеничком Дому здравља

„Help“ донирао опрему власеничком Дому здравља

Представник њемачке невладине организације “Help” са сједиштем у Сарајеву Дарјан Билић посјетио је данас општину Власеница и том приликом Дому здравља уручио донацију која се састоји од дезинфекционих средстава, мантила, комбинезона, заштитиних маски, рукавица, бесконтактног топломјера и визира.

Директорица Дома здравља у Власеници Јагода Петровић рекла је да је ово значајна донација опреме која је итекако потребна локалној здравственој установи, иако мјере полако јењавају и ситуација се смирује.
„Ми ћемо вјероватно цијелог живота морати живјети са могућношћу да ће се корона појавити и ова опрема је нешто што је веома потребно, с обзиром на то да су при крају залихе опреме којима располаже ова установа“, истакла је директорица Дома здравља.

Замјеник начелника општине Власеница Горан Ђурић изразио је захвалност организацији „Help“ и задовољство досадашњом сарадњом, са очекивањем да ће се она наставити и у будућности.

Сарадња између њемачке невладине организације „Help“ и Oпштине Власеница започета је 2017. године, а у оквиру ње до сада је подржано 50 корисника са подручја општине Власеница кроз вриједне донације пољопривредне опреме и механизације, те oпреме за предузетнике, укупне вриједности од преко 185.000 КМ.

Представник њемачке невладине организације “Help” са сједиштем у Сарајеву Дарјан Билић посјетио је данас општину Власеница и том приликом Дому здравља уручио донацију која се састоји од дезинфекционих средстава, мантила, комбинезона, заштитиних маски, рукавица, бесконтактног топломјера и визира. Директорица Дома здравља у Власеници Јагода Петровић рекла је да је ово значајна донација опреме која је итекако потребна локалној здравственој установи, иако мјере полако јењавају и ситуација се смирује. „Ми ћемо вјероватно цијелог живота морати живјети са могућношћу да ће се корона појавити и ова опрема је нешто што је веома потребно, с обзиром на то да су при крају залихе опреме…

Review Overview

User Rating: Be the first one !