Home » Uncategorized @sr » Припреме за асфалтирање пута на Цвијетњу

Припреме за асфалтирање пута на Цвијетњу

Данас су настављени радови на санацији некатегорисаних путева на подручју ове општине. Начелник општине Мирослав Краљевић обишао је припремне радове за асфалтирање пута на Цвијетњу, у мјесној заједници Тишчино Врело.
„У складу са планираном динамиком, почели су радови на асфалтирању локалних путева. У селу Цвијетањ рјешавамо један од кључних проблема путне инфраструктуре. Конкретно, ради се о пар стотина метара пута који повезује ово предивно село са градским језгром и насељем Језеро. Прије десет година асфалтирали смо прикључак на магистрални пут и обећали смо становницима да ћемо урадити и ову дионицу, што, на обострано задовољство, испуњавамо. Упркос томе што смо у тешкој ситуацији изазваној пандемојом вируса корона, имали смо одређена буџетска средства у резерви за ове намјене“, рекао је начелник Краљевић.

Он је истакао да је био план да се асфалтира 10 до 15 километара путних праваца у овој години, међутим општински буџет, као и буџет институција Републике Српске, трпи због посљедица кризе изазване пандемијом.

„Без обзира на све, овдје ћемо успјети да ријешимо најкритичнији дио, а то су узбрдица и прилазни путеви стамбеним објектима, што представља проблем наточито у зимском периоду“, рекао је Краљевић.

Велибор Вукичевић се у своје име и у име мјештана захвалио начелнику и локалној управи што су препознали њихов проблем  и прионули на његово рјешавање.

Радови на модернизацији путева биће настављени у руралним мјесним заједницама, као и у урбаном подручју.

Данас су настављени радови на санацији некатегорисаних путева на подручју ове општине. Начелник општине Мирослав Краљевић обишао је припремне радове за асфалтирање пута на Цвијетњу, у мјесној заједници Тишчино Врело. „У складу са планираном динамиком, почели су радови на асфалтирању локалних путева. У селу Цвијетањ рјешавамо један од кључних проблема путне инфраструктуре. Конкретно, ради се о пар стотина метара пута који повезује ово предивно село са градским језгром и насељем Језеро. Прије десет година асфалтирали смо прикључак на магистрални пут и обећали смо становницима да ћемо урадити и ову дионицу, што, на обострано задовољство, испуњавамо. Упркос томе што смо у…

Review Overview

User Rating: Be the first one !