Home » Uncategorized @sr » Одлука о радном времену угоститељских, занатско-предузетничких и трговинских објеката на подручју општине Власеница

Одлука о радном времену угоститељских, занатско-предузетничких и трговинских објеката на подручју општине Власеница

Одјељење за привреду, друштвене дјелатности и инспекцијске послове Општине Власеница подсјећа да је ступила на снагу Одлука о измјени Одлуке о радном времену угоститељских, занатско-предузетничких и трговинских објеката на подручју општине Власеница. Из надлежног одјељења напомињу да ће се Одлука примјењивати само у дијелу који се односи на рад занатско-предузетничких и трговинских објеката, на сљедећи начин:
„Нерадним даном, односно недјељом, трговинским и занатско-предузетничким објектима (осим пекарских радњи) прописује се радно вријеме од 06.00 до 12.00 часова“.

Када је у питању радно вријеме угоститељских објеката за исхрану и пиће у радне дане и викендом, одредбе Одлуке ће се примјењивати по престанку ванредне ситуације.

 

 

 

 

Одјељење за привреду, друштвене дјелатности и инспекцијске послове Општине Власеница подсјећа да је ступила на снагу Одлука о измјени Одлуке о радном времену угоститељских, занатско-предузетничких и трговинских објеката на подручју општине Власеница. Из надлежног одјељења напомињу да ће се Одлука примјењивати само у дијелу који се односи на рад занатско-предузетничких и трговинских објеката, на сљедећи начин: „Нерадним даном, односно недјељом, трговинским и занатско-предузетничким објектима (осим пекарских радњи) прописује се радно вријеме од 06.00 до 12.00 часова“. Када је у питању радно вријеме угоститељских објеката за исхрану и пиће у радне дане и викендом, одредбе Одлуке ће се примјењивати по престанку…

Review Overview

User Rating: Be the first one !