Home » Uncategorized @sr » У уторак, 16. јуна, информативна радионица о Предузетничком фонду за жене

У уторак, 16. јуна, информативна радионица о Предузетничком фонду за жене

У оквиру USAID Програма подршке маргинализованим групама, у уторак, 16. јуна, у 11.00 часова, у великом амфитеатру Пољопривредног факултета у Власеници биће одржана информативна радионица о Предузетничком фонду за жене, уз поштовање мјера Института за јавно здравство Републике Српске.

Ајка Ровчанин, представница ППМГ, говориће о томе како своју пословну идеју представити кроз бизнис план, а Жељко Дамљановић, шеф Одсјека за развој у Општини Власеница, говориће о условима и начину пријаве на Јавни позив за развој бизниса маргинализованих група жена који се финансира и суфинансира средствима USAID-a и Општине Власеница. Подсјећамо да је позив отворен 01. јуна 2020. године и траје до 15. јула 2020. године.

Општина Власеница позива све заинтересоване жене са подручја Општине Власеница да присуствују информативној радионици.

У оквиру USAID Програма подршке маргинализованим групама, у уторак, 16. јуна, у 11.00 часова, у великом амфитеатру Пољопривредног факултета у Власеници биће одржана информативна радионица о Предузетничком фонду за жене, уз поштовање мјера Института за јавно здравство Републике Српске. Ајка Ровчанин, представница ППМГ, говориће о томе како своју пословну идеју представити кроз бизнис план, а Жељко Дамљановић, шеф Одсјека за развој у Општини Власеница, говориће о условима и начину пријаве на Јавни позив за развој бизниса маргинализованих група жена који се финансира и суфинансира средствима USAID-a и Општине Власеница. Подсјећамо да је позив отворен 01. јуна 2020. године и траје…

Review Overview

User Rating: 4.5 ( 1 гласови)