Задње објављено
Home » Uncategorized @sr » Oбавјештење Општинског штаба за ванредне ситуације

Oбавјештење Општинског штаба за ванредне ситуације

На територији општине Власеница идентификовано је осам особа које су позитивне на вирус корона. Тренутно се ради идентификација свих контаката са особама чији је тест на корону позитиван. Идентификовани немају симптоме и  тренутно се добро осјећају.

Штаб за ванредне ситуације општине Власеница подсјећа власнике угоститељских и трговинских објеката, те власнике занатских и других радњи, да су обавезни придржавати се прописаних мјера: сва лица у затвореном простору обавезна су користити маске и држати социјалну дистанцу.

Службеници Полицијске станице и инспекцијских служби општине контролисаће и санкционисати већа јавна окупљања и употребу заштитне опреме у затвореним просторима. Заједнице етажних власника обавезне су извршити дезинфекцију стамбених простора. Територијална ватрогасна јединица извршиће прање свих јавних површина, након чега ће бити  извршена и дезинфекција истих.

Обавјештавамо грађане да нема разлога за панику! Седам позитивних лица долази из сеоских подручја и претпоставља се да су имали контакт са зараженом особом из Србије. ХЕС Дома здравља предузима све неопходне радње са циљем спрјечавања заразе. Инспекцијске службе предузеле су неопходне радње и  свим зараженим особама изрекле мјере обавезне самоизолације.

Апелујемо на све грађане да се не окупљају у већим групама, да у затвореним просторима обавезно користе заштитну опрему и држе се свих препорука надлежних служби.

 Општински штаб за ванредне ситуације

На територији општине Власеница идентификовано је осам особа које су позитивне на вирус корона. Тренутно се ради идентификација свих контаката са особама чији је тест на корону позитиван. Идентификовани немају симптоме и  тренутно се добро осјећају. Штаб за ванредне ситуације општине Власеница подсјећа власнике угоститељских и трговинских објеката, те власнике занатских и других радњи, да су обавезни придржавати се прописаних мјера: сва лица у затвореном простору обавезна су користити маске и држати социјалну дистанцу. Службеници Полицијске станице и инспекцијских служби општине контролисаће и санкционисати већа јавна окупљања и употребу заштитне опреме у затвореним просторима. Заједнице етажних власника обавезне су извршити…

Review Overview

User Rating: Be the first one !