Home » Uncategorized @sr » Предсједница Републике Српске посјетила градилиште Полицијске станице

Предсједница Републике Српске посјетила градилиште Полицијске станице

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је данас да је Влада у претходном периоду обезбиједила око 700.000 КМ да би полиција имала адекватне услове за рад на територији општине Власеница.
Након што је посјетила градилиште новог објекта Полицијске станице у Власеници за чију је изградњу средства обезбиједила Влада, Цвијановићева је истакла да је то учињено знајући колико су важни адекватни услови да би могли сви заједно да обаве посао у вези са општом безбједношћу, заштитом грађана и имовине, али и у контексту цијеле Републике Српске ради заштите уставног поретка.

„Широм Републике Српске могли сте примијетити да смо у претходних неколико година одобравали средства за боље услове за рад полиције, било да је ријеч о великим центрима као што је бањалучки у Залужанима или је ријеч о станицама у свим нашим општинама“, изјавила је Цвијановићева.
Она је изразила задовољство што ће полиција имати боље услове за рад и што ће то служити грађанима, те локалним и републичким институцијама.

Цвијановићева је напоменула да реализацијом пројеката у Власеница ова општина добија сасвим нову и другачију димензију.

Изградња полицијске станице и студентско-ђачког дома „Србија“ представљају највећу инвестицију у општини Власеница у посљедњих 30 година.

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је данас да је Влада у претходном периоду обезбиједила око 700.000 КМ да би полиција имала адекватне услове за рад на територији општине Власеница. Након што је посјетила градилиште новог објекта Полицијске станице у Власеници за чију је изградњу средства обезбиједила Влада, Цвијановићева је истакла да је то учињено знајући колико су важни адекватни услови да би могли сви заједно да обаве посао у вези са општом безбједношћу, заштитом грађана и имовине, али и у контексту цијеле Републике Српске ради заштите уставног поретка. "Широм Републике Српске могли сте примијетити да смо у претходних неколико година…

Review Overview

User Rating: Be the first one !