Home » Uncategorized @sr » Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић посјетила општину Власеница

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић посјетила општину Власеница

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић данас је боравила у радној посјети општини Власеница, гдје је разговарала са начелником општине Мирославом Краљевићем о инвестицијама и пројектима који су у току, али и о предстојећим улагањима које ће подржати институције Републике Српске.

Након састанка, који је одржан у кабинету начелника општине, предсједница Цвијановић и Краљевић посјетили су градилиште новог објекта Полицијске станице, затим компанију „Алпро“, након чега је предсједница Српске свечано отворила реконструисани објекат Предшколске установе „Први кораци“.

На крају радне посјете општини Власеница предсједница Српске посјетила је мјесто извођења радова на изградњи Студентско-ђачког дома „Србија“.

 

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић данас је боравила у радној посјети општини Власеница, гдје је разговарала са начелником општине Мирославом Краљевићем о инвестицијама и пројектима који су у току, али и о предстојећим улагањима које ће подржати институције Републике Српске. Након састанка, који је одржан у кабинету начелника општине, предсједница Цвијановић и Краљевић посјетили су градилиште новог објекта Полицијске станице, затим компанију "Алпро", након чега је предсједница Српске свечано отворила реконструисани објекат Предшколске установе "Први кораци". На крају радне посјете општини Власеница предсједница Српске посјетила је мјесто извођења радова на изградњи Студентско-ђачког дома "Србија".  

Review Overview

User Rating: Be the first one !